Turnaj o Čokoládový dort 2020

28.06.2020 20:55

V sobotu 27.6.2020 se v rámci sokolské akce TUŽME SE národe, konal v našem areálu v Riegrově ulici  Volejbalový turnaj o Čokoládový dort. Soutěž s pracovním názvem Poslední Čokoláďák byla určena pro smíšená družstva složená i příchozích.

Do turnaje se nakonec přihlásilo 8 teamů z různých koutů naší krásné země. Bojovalo se nejprve ve dvou čtyřčlených skupinách s názvy  Sluníčko a skupina Smrti. V krásném prostředí našeho venkovního areálu, na dobře připravených kurtech, za nádherného počasí byl  k vidění bojovný volejbal a dobrá nálada všech účastníků. Systém soutěže dával šance na vítězství všem a i ti, kterým se moc nedařilo měli  šanci vyhrát alespoň "malý" Čokoládový dortík. 

Skupinu Sluníčko nakonec vyhrál JABAR Team, který postoupil do boje o Čokoládový dort s vítězem skupiny Smrti, družstvem s názvem Ze sobotky na nedělku. V souboji ve skupině útěchy uspěl SOKOL Jalůvčí, který získal Malý Čokoládový dort a obsadil tak celkově páté místo. Ve finálové skupině nejprve družstvo "Poslední nebudeme" získalo bronz a pak již došlo na finále. Favorizovaný Jabar team se utkal s družstvem "Ze sobotky na nedělku". Finále plné pěkných výměn, tvrdých smečí a neprostupných bloků nakonec díky větší trpělivosti vyhrál team "Ze sobotky na nedělku", který tak získal hlavní cenu Čokoládový dort a Putovní pohár pro vítěze. Zvláštní cenu Fair play udělilo kolegium turnaje družstvu "Dědkové" za mimořádné nasazení a pozitvní přístup.

Celkové výsledky:

1. Ze sobotky na nedělku

2. JABAR Team

3. Poslední nebudeme

4. Šimon to udělá

5. Sokol Jalůvčí

6. Česká kamenice

7. Sokolíci

8. Dědkové

 

Součástí akce byla i  Buchta roku- soutěž slečen, paní a dam v pečení. Do soutěže se přihlásili tři výtvory, které byly ohodnoceny v tomto pořadí.

BUCHTA ROKU:

1. Lucky buchta                16 bodů

2. Havlisovic jezevčíci       10 bodů

3. Láďova bábofka              8 bodů

 

Poděkování patří všem hráčům, divákům, hostům i organizátorům za vytvoření skvělé atmosféry po celý den turnaje . Díky patří rovněž Řeznictví Suchoň, které věnovalo ceny do turnaje.